FAQ

Citroën beantwoordt uw vragen :

HOE VERKOOP IK MIJN AUTO?
Citroën Overname is een online service waarmee u een gratis overnamewaarde voor uw voertuig kunt krijgen. Als u tevreden bent met de verzonden offerte, nodigen wij u uit om een afspraak te maken met de door u gekozen Citroën-dealer om een stevig overname aanbod te krijgen.


HOE WORDT MIJN AUTO OVERNAMEWAARDE BEREKEND?
De schatting is gebaseerd op:
• De kenmerken van uw voertuig: merk, model, motor, afwerking, kilometerstand, datum van ingebruikname.
• Marktobservaties: recente transacties uitgevoerd door professionals op gelijkwaardige modellen.
• Een aftrek van standaard terugwinningskosten. Deze vergoedingen zijn aanpasbaar op basis van de werkelijke staat van het voertuig.

HOE WERKT CITROËN OVERNAME?
Ontvang online een gratis schatting. Om een gratis offerte per e-mail te ontvangen, vult u de informatie over uw voertuig in.
Is de schatting geschikt voor jou? U maakt een afspraak met de door u geselecteerde Citroën-dealer.
Profiteer van de expertise van Citroën. Tijdens de afspraak onderzoekt een van onze experts in uw bijzijn de staat van het voertuig en biedt u een stevige inruilprijs aan. Zodra uw akkoord is bevestigd, nemen wij uw voertuig terug.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DE CITROËN OVERNAME?

Snelheid
• Ontvang in een paar klikken per e-mail een schatting van de waarde van uw voertuig. De inschatting is niet bindend.
Kalmte
• Voorkom onaangename verrassingen. Via Citroën overname, ontvangt u een schatting van de waarde van uw voertuig door een autoprofessional. Elk voertuig wordt gewaardeerd op basis van marktobservaties en recente transacties.
Veiligheid
• De betaling van uw voertuig is gegarandeerd en veilig. Tijdens de transactie wordt de auto betaald door een Citroën-dealer.

WAT BETEKENT EEN OVERNAME VOOR MIJ?
De door Citroën Overname voorgestelde schatting van het herstel is niet bindend. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur kosteloos ons voorstel. Vrijblijvende schatting voor U. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met onze Citroën-experts.

IS DEZE SERVICE BETAALBAAR?
Overname Citroën is voor u een geheel gratis dienst.

IK KAN MIJN VOERTUIG OP DE SITE NIET VINDEN
Als u uw voertuig niet op onze site kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u een persoonlijke schatting van het herstel kunnen geven. Opgemerkt moet worden dat sommige voertuigen te oud of te weinig gebruikt zijn op de markt om op hun reële waarde te kunnen worden geschat.

IK HEB MIJN SCHATTING NIET PER E-MAIL ONTVANGEN
Sommige e-mailadressen kunnen e-mails van Reprise Citroën ten onrechte als spam identificeren. In dat geval nodigen we u uit om uw map 'Ongewenste mail / Spam' te raadplegen en uw mailbox anders in te stellen. Als u echter geen e-mail voor uw schatting ontvangt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met uw contactgegevens, zodat we u een schatting van uw herstel kunnen sturen.


HOE EEN AFSPRAAK MAKEN?
Niets is gemakkelijker. Als u online een offerte aanvraagt, kiest u uw Citroën-verkooppunt. Deze laatste neemt contact met u op, of u kunt hem bellen om een afspraak te maken.

WELKE DOCUMENTEN MOET IK NEMEN?

Als u naar de dealer gaat, moet u met uw voertuig komen, met de volgende documenten:
• De registratiekaart van uw auto
• Identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort)
• Bewijs van adres (telefoon- of elektriciteitsrekening minder dan 3 maanden oud)
• Een RIB (Bank Identity Statement)
• Het onderhoudslogboek en de onderhouds- en reparatiefacturen voor alle reparaties aan deze auto
• De 2 sleutelsets voor uw auto en de beveiligingscode om nieuwe te verkrijgen
• Indien van toepassing, de sleutel van de antidiefstalmoeren van uw wielen

HOE WORD IK BETAALD?
Tijdens de transactie wordt de auto betaald door een Citroën-dealer. Afhankelijk van de gekozen dealer, wordt de betaling voor het voertuig gedaan per cheque of via overschrijving.

HOE NEEMT U CONTACT OP MET CITROËN OVERNAME?
Mocht u het antwoord op uw vraag niet hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op.

Vereenvoudig uw formaliteiten en vermijd onaangename verrassingen dankzij onze auto-overnamedienst. Beschrijf uw voertuig, kies uw verkooppunt en ontdek onze overnameraming. Wij nemen opnieuw contact met u op om een afspraak te maken waarbij een expert uw wagen zal onderzoeken om de online gemaakte offerte te verfijnen. De overname kan onmiddellijk gebeuren. De betaling gebeurt binnen 8 werkdagen per cheque of bankoverschrijving.