HOE WORDT DE SCHATTING BEREKEND?

.

KRIJG EEN BETROUWBARE EN GRATIS SCHATTING VAN UW VOERTUIG

Geen risicovolle en subjectieve inschatting van uw auto meer! Bij Citroën zijn enkele klikken voldoende om online een schatting te krijgen van de waarde van uw voertuig. 
Dit is gebaseerd op zijn rating en verschillende specifieke criteria, en niet op uw belangen als verkoper en de belangen van de verkoper die vaak tegenstrijdige zijn.
. Ongeacht het merk en model, u kunt uw auto schatten door onze vragenlijst in slechts enkele minuten in te vullen om een schatting te krijgen van ons inruilaanbod voor uw voertuig.
 Dit wordt aan u bevestigd of wordt op het verkooppunt met een deskundige verfijnd. Als u deze accepteert, ontvangt u binnen 8 dagen een snelle en veilige betaling.
 Met Citroën is het zo simpel! De voordelen van de schatting en het herstel bij Citroën:
- Gratis offerte, snel en vrijblijvend
- Reële waarde berekend op basis van marktobservaties, recente transacties en de staat van het voertuig
- Geen administratieve overlast
- Geen financiële risico's
- De keuze om bij u in de buurt te verkopen dankzij het Citroën-netwerk

.

EEN SCHATTING VAN UW AUTO BIJ DE DICHTSTBIJ DE MARKTPRIJS

Met onze rating kunnen wij uw voertuig inschatten door rekening te houden met de verschillende elementen die de waarde ervan beïnvloeden.
Merk, model, bouwjaar en afwerking zijn de basiscriteria. Om teleurstelling te voorkomen, vragen we u om preciezere details om het aanbod zo consistent mogelijk te maken en in lijn met de marktprijs en wat u in concessie wordt aangeboden.
Stap voor stap verfijnen we de schatting op een objectieve manier die niet is gebaseerd op een eenvoudige algemene beoordeling van de staat van uw auto.
We vragen u om details, bijvoorbeeld over de mogelijke effecten op de carrosserie, de staat van de banden, het onderhoud van het onderhoudsboekje, de versnellingsbak, de opties die het verschil kunnen maken ...
U bent er dus zeker van dat u niet te veel vraagt voor uw voertuig, met het risico het niet te verkopen, of juist niet geschaad te worden door het onder zijn waarde te verkopen, zelfs als het snel gaat.
Met de overname door Citroën weet u precies wat u kunt verwachten zonder onaangename verrassingen.
Als de verstrekte offerte u overtuigt, kunt u een eerlijke schatting van uw voertuig krijgen door een afspraak te maken bij een verkooppunt van het Citroën-netwerk.
De online opgegeven waarde is inderdaad indicatief: een van onze experts past het inruilaanbod aan en het kan direct ingaan.
Deze vrije expertise houdt geen enkele verbintenis in. Als de aanbieding bij u past, bieden wij u binnen 8 dagen betaling per cheque of overschrijving aan. Het proces is volledig veilig en u neemt geen risico.


Sereniteit
  • Een overnameaanbod in enkele minuten
  • Geen engagement van uw kant
  • Minder administratieve formaliteiten
Snelheid
  • Een overnameaanbod in enkele minuten
  • Kies uw verkooppunt
  • Een vlotte en snelle overname in Brussel
veiligheid
  • Een betrouwbare professional in Brussel
  • Een veilige en snelle transactie
  • Een aangepast overnameaanbod

Vereenvoudig uw formaliteiten en vermijd onaangename verrassingen dankzij onze auto-overnamedienst. Beschrijf uw voertuig, kies uw verkooppunt en ontdek onze overnameraming. Wij nemen opnieuw contact met u op om een afspraak te maken waarbij een expert uw wagen zal onderzoeken om de online gemaakte offerte te verfijnen. De overname kan onmiddellijk gebeuren. De betaling gebeurt binnen 8 werkdagen per cheque of bankoverschrijving.