Werking overname auto: hoe wordt de overnamewaarde berekend?

De overnamewaarde wordt geschat in euro incl. btw op basis van marktprijzen, recente transacties en aangeleverde informatie over de toestand van uw wagen.

Sereniteit

Voer de details en de staat van uw wagen in, ongeacht het merk, om onmiddellijk een schatting te krijgen van de overnamewaarde. * Overnamewaarde geschat naargelang de gegeven beschrijving van uw wagen, zonder herstellingskosten. Indicatieve waarde onder voorbehoud van een deskundig onderzoek van de wagen door een Citroën-verkooppunt, alleen geldig als de wagen niet gedekt is. 

Snelheid
Wanneer u online een raming aanvraagt, nodigen wij u uit om het Citroën-verkooppunt van uw keuze te selecteren. Een expert van het geselecteerde verkooppunt neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. 
Veiligheid
Tijdens uw afspraak onderzoekt de expert in uw aanwezigheid de staat van uw voertuig om de oorspronkelijke raming te verfijnen. Zodra deze is gevalideerd, verbinden wij ons met uw akkoord tot een onmiddellijke overname. De betaling wordt gegarandeerd, beveiligd en verzekerd door een verkooppunt van Citroën.

Vereenvoudig uw formaliteiten en vermijd onaangename verrassingen dankzij onze auto-overnamedienst. Beschrijf uw voertuig, kies uw verkooppunt en ontdek onze overnameraming. Wij nemen opnieuw contact met u op om een afspraak te maken waarbij een expert uw wagen zal onderzoeken om de online gemaakte offerte te verfijnen. De overname kan onmiddellijk gebeuren. De betaling gebeurt binnen 8 werkdagen per cheque of bankoverschrijving.